Sök
  • olenkaskennel

Hösthelg i Linköping och Arboga


Vi har precis kommit hem från en trevlig helg i Östergötland! Speciellt tack till Linda och Fredrik, alltid lika roligt att träffas och härligt att vi fick en hel helg tillsammans!

På lördagen var vi på SPHK Mälardalens utställning, se mer under Resultat. Akilina blev 3 bästa brukstik. Grattis till Snötrollens kennel, där Fainas mamma Sorba blev 3BTKL och våra ynglingars fina halvsyster Enola vann bästa juniortik, halvbror Eluk vann juniorhanar före Akims 2a placering, på sin första officiella utställning. Alltid lika roligt att träffa alla både tvåbenta och fyrbenta!

Denna helgen hade Akilinas uppfödare Helene med vännen Raimo också kommit för att träffa oss. Så underbart roligt att få träffa fina Liji också, som blivit stora damen. Härligt att även träffa Akilina tre systrar, riktig familjeträff. Se under Amalijis egen sida.

På söndagen fick vi en härlig morgontur tillsammans med alla Snötroll på ljuvliga vägar, bara att njuta alltså!

#miltoniassnötrollenolenkasamaliji

7 visningar