Sök
  • olenkaskennel

Varm höstträning


Nu blir det snabbt mörkare för varje vecka. För oss som tränar kvällstid i veckorna märks det verkligen. Det som är bra denna höst är att oktober har varit otroligt torr, vi slipper leran. Det som har varit mindre bra är att temperaturerna inte sjunker något nämvärt, vi ligger fortfarande på omkring tio grader dygnet runt. Hoppas att kvicksilvret faller snart så vi kan länga sträckorna lite mer och lägga på mer vikt på träningen. Men morgnarna är vackra sedan tidsomställningen. Här är Olenka på morgonpromenad i Fiskebäck.1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Grattis till 8-åringarna!

Stort grattis på 8-års-dagen till alla godingar! ❤ Anechka, Liji, Nallo, Ceske, Alena, Akim, Alyona och Anastasia från mamma Akilina och resten av flocken. Kram på er! 🥰