top of page
Sök
  • Skribentens bildOlenkas Samojeder

Två silvermedaljer till spannet i Nordiska Samojedmästerskapen SPHK 2016I år ställde vi upp i fyrspannsklassen på NM 2*13 km med Anastasia, Lava, Alyona och Akim. De jobbade på duktigt och tog ett silver, både där och på NM 2*30 km. De sista dagarna meriterade sig de fyra även i DP10, vilket gör att Lava nu kan titulera sig SE(POLAR)CH. Stort grattis till Cassamiras och Chrille & Camilla också, då Lava kommer därifrån och enbart hade ett DP10 kvar. Alyona, Akim och Anastasia får alla titeln PDP.

Stort tack till Linda och Fedrik på Snötrollens för lånet av Sorba i femspannet på DP60 och grattis även till guld i 4-spann och silver i 6-spann, där pappa Aniuk samt halvsyskon till våra ungdomar sprang med samt guld i 8-spann.

Grattis även till Line Buans fina spann med guld i 6-spann DP20 och brons på DP60 i sekundstrid med vårt spann! :)

Hundarna gjorde ett jättebra jobb hela Samojedveckan och vi är mycket stolta över dem alla!

Tack Camilla Nyström för den fina bilden i starten på DP60.

Tusen tack för all slags support genom hela träningssäsongen till Linda & Fredrik och Camilla & Chrille samt Tarja. Utan så bra coacher hade vi aldrig kommit så här långt :)


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page