top of page
Sök
  • Skribentens bildOlenkas Samojeder

Tack för allt älskade Olenka!


Tack, älskade Olenka, för våra nära 14 år tillsammans! Du har varit vår bästa tänkbara vän, en djupt älskad familjemedlem och en innerlig följeslagare, som alltid varit redo för nya roliga upptåg tillsammans med oss. Du har lärt oss så mycket och lett vårt liv in på ett polarhundsäventyr, som vi inte visste var möjligt. Du har varit den klokaste av flockledare och alltid tagit emot alla nya i flocken som om de hade varit dina egna valpar. Din klokskap och anda lever vidare i de två generationer som du har lärt upp här hemma. Din vackra, vilda, trygga, okuvliga och vänliga själ lämnade din kropp med ett lätt andetag. Spring fritt nu, tillsammans med din mamma Inja, och håll ett vakande öga över oss alla <33

Tack även till Annica & Nisse som gav oss förtroendet att ta hand om den lilla valpen Nordvikens Olenka Zima Krasiva 2002 <33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page