top of page
Sök
  • Skribentens bildOlenkas Samojeder

Grattis på födelsedagen önskar vi Olenkas A-kull! Happy Birthday to Olenka's A-litter!


It is three year since Olenkas A-litter was born today. A Very Happy Birthday from all of us to all of you! Congratulations to Alena, Nallo, Ceske, Liji and Anechka! And happy birthday to the three who stayed at the kennel too: Alyona, Anastiasi and Akim. The photo is a greeting of the three and mother Akilina. We hope all of you have a very nice birthday today! Smiley smile

Idag är det tre år sedan Olenkas A-kull föddes. Stort grattis till er alla från oss alla! Grattis Alena, Nallo, Ceske, Liji och Anechka! Grattis även till våra tre busar som stannade kvar: Alyona, Anastasia och Akim. Här är en hälsning från de tre och mamma Akilina. Hoppas ni har en riktigt härlig dag idag! Smiley smile8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page