top of page
Sök
  • Skribentens bildOlenkas Samojeder

Tack för allt, älskade Poppe!


Tack, älskade Poppe Guldhjärta, för våra år tillsammans! Du har varit vår bästa tänkbara vän, en djupt älskad familjemedlem och en innerlig följeslagare, som alltid varit redo för nya roliga upptåg tillsammans med oss. Du har klivit rätt in i många människors hjärtan under ditt liv med ditt härliga sätt. Du har lärt oss så mycket och lett vårt liv in på ett polarhundsäventyr, som vi inte visste var möjligt. Du har fått många duktiga och fina barn och barnbarn, varav fyra finns i flocken. Din dotter Akilina och dina tre barnbarn Anastasia, Alyona och Akim. Extra glada är vi att du hann lära upp unge herr Kim hur man uppför sig som trygg samojedhane.

Din klokskap och anda lever vidare i de två generationer som du har lärt upp här hemma. Din vackra, godmodiga, trygga, lekfulla och vänliga själ lämnade din kropp i morse. Spring fritt nu, tillsammans med din allra käraste Olenka och din mormor Inja, och håll ett vakande öga över oss alla <3

Tack även till Annica & Nisse som gav oss förtroendet att ta hand om Nordvikens Popov Zolot Sobaka som 7-åring 2009, vi fick sju fantastiska år till med honom <3

På bilden från 2010 står Poppe i mitten, omgiven av Olenka på vänster sida och sin dotter Akilina på höger sida.7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page