Sök
  • olenkaskennel

Hundlöpet, Göteborg, Skatås 28 augusti 2016 Team Sleddog Babes


120 hundar med hussar och mattar deltog i helgen i Hundlöpet, 5 km joggingklass, tre var samojeder och två av dem var våra. Anastasia och Dan kom in på en 29:e plats tid 34:06, Akilina och Mirjam kom in på 38:17. Fantastiskt duktigt sprunget i 17 grader och skugga. Grattis även till Boron och Lone Ottensten som kom in på 35:49, samt de andra fyra polarhundarna som deltog i Team Sleddog Babes, som också blev hundlöpets Bästa team. Stort tack till Lenita, som ordnade med teamet och inspirerade oss att delta! Spöket och Lenita var också den vinnande Baben på 28:33! Grattis även till Heffa och Anki som slog rekord i Powerwalking tillsammans med Tina och Ariel. Roligt att alla fyra raserna var representerade:)

Hoppas vi blir ännu fler polarhundar nästa år!


7 visningar