Sök
  • olenkaskennel

Tångahed 2016, Polarhundsträff och nationell utställning av SPHK VästraI helgen har vi varit på Västras Polarhundsträff med utställning på Tångahed. I år hade vi ny plats för våra utställningsringar och tillgång till ett jättefint klubbhus. Så trevligt att träffa alla hundar och vänner där, det brukar vara en mysig och avslappnad stämning, med gott om tid att prata mellan varven. Det har gått mycket bra på utställningen för våra fyra hundar vi ställde, roligast var ändå att Akim vuxit till sig lite, och blev andra bästa Brukshane/Samojedhane med ett reservcert efter halvbror Eluk. Roligt också att Snötrollen i avelsklass med pappa Aniuk och tre av sina barn hos oss samt halvbror, fick så fina ömdömen av domare Hannie Vink från Holland. Stort grattis till Linda och Fredrik! Grattis även till Sara, Monika, Micke och stort tack till er alla som hjälpte mig visa hundarna, när mitt knä strejkade. Tack Madde och Ida för hjälp i ringarna! Tack också till våra goa vänner, Anki, Mats och Gustaf för gott samarbete innan och inte minst Tina som roddat hela utställningen (en extra ros till dig!):) Lite mer detlajer kan du läsa under länken Resultat9 visningar