top of page
Sök
  • Skribentens bildOlenkas Samojeder

Gott nytt år 2017!


2016 har både varit ett oerhört positivt år och ett svårt år för oss.

Det svåra var att ta farväl av två älskade familjemedlemmar, Olenka (knappt 14 år) och Poppe (drygt 14 år) och samtidigt är vi otroligt tacksamma att fått ha dem med oss så länge. Tack till Annica och Nisse på Nordvikens kennel för två fantastiska hundar <3.

Positivt var att under året fick vi också en ny familjemedlem i Lava, som flyttade till oss från Camilla och Christer på Cassamira's kennel. Hon är en underbar tik som funnit sig väl i flocken och som passar fint in i vårt fyrspann med Akim, Alyona och Anastasia. Spannet visade framtassarna på årets tävlingar.

I november 2016 hittade vi också vårt nya drömhus, så efter nästan 29 år i Påvelund och Göteborg, flyttar vi under 2017 till landet och vårt nya hem "Hulta Lugnet" i Sätila.

I skrivande stund har vi haft vår årliga vintersemester och fått tio dagar med snö i Hälsingland och Dalarna. Tack till Mats och Birgit, för gästfrihet och fantastiska banor som alltid! Tack till Tarja, Mats, Chrille och Camilla för gott sällskap här! Tack till alla vi träffade i spåren på Koppångens naturreservat och till SPHK Gävle-Dala som sköter spåren där!

Speciella hälsningar förstås till våra Olenkas-hundar med familjer och flockar! <3

Lev väl och följ oss gärna under 2017 önskar Anna och Dan med samojederna Akilina, Faina, Lava, Anastasia, Alyona och sist men inte minst Akim!

Våren/sommaren 2017 hoppas vi på valpar mellan Lava och Akim, för att utöka och föryngra vår flock.

Hoppas ni alla får allt det ni önskar er av 2017!

På fotot nedan Dan med vårt spann på Koppången 20170105.

Lava och Alyona i led här, och Akim och Anastasia bakom.


:)


77 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page