top of page
Sök
  • Skribentens bildOlenkas Samojeder

Tre Polarhundschampionat på Olenkas kennelJo, men visst känns det lite extra roligt när de tre syskonen från Olenkas A-kull, som vi följt sedan den dag de föddes, och själva tränat och tävlat med, har blivit stora duktiga hundar och fått ut sina Polarhundschampionat (trillingarna, som vi kallar dem ibland). Olenkas Akim, Anastasia och Alyona är nu också registrerade som SE(POLAR)CH för sina meriter i drag :)

Vi passar även på att gratulera mamma Miltonia's Akilina och pappa Snötrollens Geardni Aniuk till duktiga barn. Och tackar Linda och Fredrik på Snötrollen för outtröttlig support och goda råd, när det gäller träning och för att ni delat med er av era kunskaper på ett mycket generöst sätt <3


25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page