top of page
Sök
  • Skribentens bildOlenkas Samojeder

Valpträff med Lavakim-kullen och besök av Anechka med familj


Vi har haft den stora glädjen att få träffa valparna som nu har blivit fyra månader gamla. Så underbart att få träffa alla igen och se hur de vuxit, hur glada och busiga de är och hur bra de har det. Roligt också att alla familjer fått lära känna varandra. Tack inte minst till veterinären Anki, som lärde oss mycket klokt och viktigt om första-hjälpen. Några prövade också på att stå på trehjulingen bakom pappa Akim och faster Anastasia, roligt! Grill, prat och en härlig dag tillsamman, tack för att ni kom! <3

Helgen innan hade vi fint besök av Olenkas Anechka och hennes husse och matte, vännerna Nettan och Bosse. Katinka var överförtjust över snälla faster Anechkas besök och vi jätteglada för trevligt besök, där vi fick lära oss mer om svampplockning bland mycket annat! <3


27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page