top of page
Sök
  • Skribentens bildOlenkas Samojeder

Nordic Open och Polarhundsmästerskapen 2-4 februari 2018 i Sveg


Idag var det avslutning på tredagars kombinerad tävling 3x10 km i Nordic Open och Polarhundsmästerskapen i Sveg. Det blev en förstaplacering i vår fyrspannsklass för B-hundar för Alyona, Anastasia, Lava, Akim och Dan 🌸 Det var en rolig och teknisk bana med mycket uppför och nedför och lite flacka partier, vilket innebar att både hundar och husse fick jobba ordentligt. Det var också fin träning på att möta spann "heads-on" i mål- och startområde med nät mellan. Och till sist fick de vänja sig vid en speaker i högtalare och publik ovanför start på en ståltrappa. De var lite fundersamma första dagarna, speciellt till nätet och att banan slingrade sig fram och tillbaka i start och målgång, men lärde sig till tredje dagen då de tog det som självklart. Bra träning för dem och oss. Tack till arrangören Nedre Norra! Tack också för trevligt sällskap av både duktiga hundar och förare14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page