Sök
  • olenkaskennel

Livets svängar: sorgliga nyheter och positiva resultat


Först vill vi börja med att beklaga allra djupast att Skullsam's Dreama hos Eva och Leffe, hastigt gick bort i helgen! Vi är så ledsna för er skull och Dreama var en fantastiskt fin tik som tillsammans med vår Akim fick en kull för två år sedan snart. Ur den kullen kom det i förra veckan resultat på röntgen från Dreamas och Akims dotter Ronja, som är friad både i höfter (HDB) och i armbågar ED ua. Grattis till Skullsams och familjen Lilja till resultaten 💕

Även vår Katinka, halvsyster till Ronja genom pappa Akim, har varit och röntgat sig och blev även hon friad på höfter (HDB) och armbågar ED utan anmärkning. Med det så grattar vi även vår Lava och hennes uppfödare, Millan och Chrille på kennel Cassamiras 🤗💕.21 visningar