Sök
  • olenkaskennel

Grattis Akilina!

För nio år sedan idag föddes Akilina på Miltonias kennel, av mamma Great Manja och efter pappa Nordvikens Popov 💕 Tack till Helene för att vi gick ta hem denna lilla pärla, numera mamma till vår A-kull 2013 med åtta valpar, där Alyona, Anastasia och Akim bor kvar hos oss. Farmor till Lavakim-kullen 2017 med fyra valpar, där Katinka bor kvar hos oss. Mormor till tre valpar i Anastasilas-kullen 2018, där Zima bor med oss 😘 Grattis älskade Akilina och grattis även till alla Akilinas syskon från oss. Akilina älskar fortfarande att busa med de yngsta 🤗

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Grattis till 8-åringarna!

Stort grattis på 8-års-dagen till alla godingar! ❤ Anechka, Liji, Nallo, Ceske, Alena, Akim, Alyona och Anastasia från mamma Akilina och resten av flocken. Kram på er! 🥰